Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19609
Название: Основні тренди розвитку ресторанного бізнесу в умовах пандемії COVID-19
Другие названия: Main trends of restaurant business development in the convention of the COVID-19 pandemic
Авторы: Фесак, Є. М.
Борецька, Н. П.
Ключевые слова: пандемія COVID-19
ресторанний бізнес
таргетована реклама
здорове харчування
соціальні мережі
COVID-19 pandemic
restaurant business
targeted advertising
healthy eating
social networks
Дата публикации: 2021
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Фесак Є. М. Основні тренди розвитку ресторанного бізнесу в умовах пандемії COVID-19 / Є. М. Фесак, Н. П. Борецька // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали II Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 18 листопада 2021 року. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 245-249.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена сучасним трендам діяльності ресторанів, які вимушені в період пандемії COVID-19 застосовувати нові форми і методи діяльності для того, щоб не втратити постійних клієнтів, або частково чи повністю переорієнтуватись на нові сегменти ринків споживачів. Особливе місце в дослідженні займають питання необхідності запровадження в діяльності підприємств ресторанного бізнесу online реклами, у тому числі таргетованої реклами.
The article is devoted to current trends in restaurants, which are forced during the COVID-19 pandemic to use new forms and methods of activity in order not to lose regular customers, or partially or completely reorient to new segments of consumer markets. A special place in the study is occupied by the need to introduce online advertising in the activities of restaurant business enterprises, including targeted advertising.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19609
Располагается в коллекциях:Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)
Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatyka2021_V2_P245-249.pdf216,36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.