Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 13.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Світові досягнення та інноваційні технології в сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесіОпанащук, Ю. Я.; Колісниченко, Т. О.; Вергун, А. М.
2021Сучасні закономірності управління та цифрова економіка в готельно-ресторанній справіФесак, Є. М.; Колісниченко, Т. О.
2021Роль і значення якості послуг в готельному бізнесіХарченко, А. А.; Колісниченко, Т. О.
2021Теоретичні аспекти управління персоналом підприємств готельно-ресторанного господарстваФедоренко, А. О.; Колісниченко, Т. О.
2021Аромамаркетинг в ресторанному господарстві, як засіб стимулювання додаткових продажівКоржук, К. В.; Колісниченко, Т. О.
2021Фуд-дизайн та фудстайлінг – інноваційні напрямки естетичного оформлення і презентації ресторанних стравЛітвінчук, А. Р.; Фесак, Є. М.; Колісниченко, Т. О.
2022Solo-туризм – сучасний тренд в туристичному бізнесіКолісниченко, Т. О.; Новікова, К. А.
2022Харчування військовослужбовців збройних сил України у бойових умовахКолісниченко, Т. О.
2022Особливості управління готельно-ресторанним бізнесом в умовах воєнного стану та в період післявоєнної розбудовиКолісниченко, Т. О.
2022Впровадження безконтактних технологій в системі управління готелямиКолісниченко, Т. О.; Бойко, В. Є.