Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний архів КНУТД
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій (ННІККІ)
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 13.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Світові досягнення та інноваційні технології в сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесі
Опанащук, Ю. Я.
;
Колісниченко, Т. О.
;
Вергун, А. М.
2021
Сучасні закономірності управління та цифрова економіка в готельно-ресторанній справі
Фесак, Є. М.
;
Колісниченко, Т. О.
2021
Роль і значення якості послуг в готельному бізнесі
Харченко, А. А.
;
Колісниченко, Т. О.
2021
Теоретичні аспекти управління персоналом підприємств готельно-ресторанного господарства
Федоренко, А. О.
;
Колісниченко, Т. О.
2021
Аромамаркетинг в ресторанному господарстві, як засіб стимулювання додаткових продажів
Коржук, К. В.
;
Колісниченко, Т. О.
2021
Фуд-дизайн та фудстайлінг – інноваційні напрямки естетичного оформлення і презентації ресторанних страв
Літвінчук, А. Р.
;
Фесак, Є. М.
;
Колісниченко, Т. О.
2022
Solo-туризм – сучасний тренд в туристичному бізнесі
Колісниченко, Т. О.
;
Новікова, К. А.
2022
Харчування військовослужбовців збройних сил України у бойових умовах
Колісниченко, Т. О.
2022
Особливості управління готельно-ресторанним бізнесом в умовах воєнного стану та в період післявоєнної розбудови
Колісниченко, Т. О.
2022
Впровадження безконтактних технологій в системі управління готелями
Колісниченко, Т. О.
;
Бойко, В. Є.
Перегляд
Автор
2
Бойко, В. Є.
2
Фесак, Є. М.
1
Богдан, Я. М.
1
Вергун, А. М.
1
Кабанець, О. О.
1
Клименко, А. М.
1
Коржук, К. В.
1
Літвінчук, А. Р.
1
Новікова, К. А.
1
Опанащук, Ю. Я.
.
далі >
Тема
2
готельний бізнес
1
contactless service
1
food design
1
gastronomic culture
1
gastronomy
1
hotel
1
hotel business
1
innovations
1
innovative activity
1
product innovations
.
далі >
за датою випуску
6
2022
7
2021