Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18814
Название: Моноресторан як один з векторів розвитку ресторанного бізнесу України
Авторы: Жирна, А. О.
Нишенко, О. В.
Дата публикации: 2021
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Жирна А. О. Моноресторан як один з векторів розвитку ресторанного бізнесу України / А. О. Жирна, О. В. Нишенко // Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу : збірник тез доповідей II Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти та молодих учених, м. Київ, 25 березня 2021 р. / упор. О. В. Ольшанська. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 340-342.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18814
Располагается в коллекциях:Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
DOMIN2021_P340-342.pdf170,56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.