Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18816
Название: Особливості організації гастрономічного туризму в Україні
Авторы: Клименко, А.
Бугас, Валерій Васильович
Дата публикации: 2021
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Клименко А. Особливості організації гастрономічного туризму в Україні / А. Клименко, В. В. Бугас // Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу : збірник тез доповідей II Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти та молодих учених, м. Київ, 25 березня 2021 р. / упор. О. В. Ольшанська. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 345-346.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18816
Располагается в коллекциях:Кафедра смарт-економіки (СЕ)
Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
DOMIN2021_P345-346.pdf236 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.