Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18816
Название: | Особливості організації гастрономічного туризму в Україні |
Авторы: | Клименко, А. Бугас, Валерій Васильович |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Библиографическое описание: | Клименко А. Особливості організації гастрономічного туризму в Україні / А. Клименко, В. В. Бугас // Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу : збірник тез доповідей II Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти та молодих учених, м. Київ, 25 березня 2021 р. / упор. О. В. Ольшанська. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 345-346. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18816 |
Располагается в коллекциях: | Кафедра смарт-економіки (СЕ) Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
DOMIN2021_P345-346.pdf | 236 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.