Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18816
Title: Особливості організації гастрономічного туризму в Україні
Authors: Клименко, А.
Бугас, Валерій Васильович
Issue Date: 2021
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Клименко А. Особливості організації гастрономічного туризму в Україні / А. Клименко, В. В. Бугас // Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу : збірник тез доповідей II Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти та молодих учених, м. Київ, 25 березня 2021 р. / упор. О. В. Ольшанська. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 345-346.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18816
Appears in Collections:Кафедра смарт-економіки (СЕ)
Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DOMIN2021_P345-346.pdf236 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.