Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19575
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorZinchuk, V.-
dc.contributor.authorKugai, Kseniia-
dc.date.accessioned2022-05-13T13:27:59Z-
dc.date.available2022-05-13T13:27:59Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationZinchuk V. Tube meat: the end of livestock era / V. Zinchuk, K. Kugai // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали II Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 18 листопада 2021 року. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 42-46.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19575-
dc.description.abstractThe article deals with the issue of eating meat, namely the ethical aspects of the problem. Eating meat leads to significant increases of harmful emissions to the atmosphere. Global climate change and multiple problems are the result of it. You can’t make all people go vegan, but you can grow artificial meat from animal stem cells. The production of this product is too expensive satisfaction for now but it has its own advantages. Over time it will almost completely replace the real meat product.uk
dc.description.abstractСтаття аналізує проблему споживання м’яса в їжу, а саме етичні аспекти цього питання. Споживання м’яса призводить до значного збільшення шкідливих викидів в атмосферу. З цього випливає глобальна зміна клімату та численні проблеми. Не можна змусити всіх людей перейти на вегатеріанство, але можна вирощувати штучне м’ясо зі стовбурових клітин тварин. Виробництво такого продукту поки занадто дороге задоволення, але має свої переваги. З плином часу воно майже повністю замінить справжній м’ясний продукт.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectemissionsuk
dc.subjectclimate changeuk
dc.subjectartificial meatuk
dc.subjectstem cellsuk
dc.subjectвикидиuk
dc.subjectзміна кліматуuk
dc.subjectштучне м’ясоuk
dc.subjectстовбурові клітиниuk
dc.titleTube meat: the end of livestock erauk
dc.title.alternativeМ’ясо з пробірки: кінець ери тваринництваuk
dc.typeArticleuk
local.contributor.altauthorЗінчук, В. В.-
local.contributor.altauthorКугай, К. Б.-
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2021-11-18-
local.conference.nameІнноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливостіuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionІнноватика в бізнесіuk
Располагается в коллекциях:Кафедра філології та перекладу (ФП)
Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatyka2021_V2_P042-046.pdf159,96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.