Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19575
Title: Tube meat: the end of livestock era
Other Titles: М’ясо з пробірки: кінець ери тваринництва
Authors: Zinchuk, V.
Kugai, Kseniia
Keywords: emissions
climate change
artificial meat
stem cells
викиди
зміна клімату
штучне м’ясо
стовбурові клітини
Issue Date: 2021
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Zinchuk V. Tube meat: the end of livestock era / V. Zinchuk, K. Kugai // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали II Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 18 листопада 2021 року. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 42-46.
Abstract: The article deals with the issue of eating meat, namely the ethical aspects of the problem. Eating meat leads to significant increases of harmful emissions to the atmosphere. Global climate change and multiple problems are the result of it. You can’t make all people go vegan, but you can grow artificial meat from animal stem cells. The production of this product is too expensive satisfaction for now but it has its own advantages. Over time it will almost completely replace the real meat product.
Стаття аналізує проблему споживання м’яса в їжу, а саме етичні аспекти цього питання. Споживання м’яса призводить до значного збільшення шкідливих викидів в атмосферу. З цього випливає глобальна зміна клімату та численні проблеми. Не можна змусити всіх людей перейти на вегатеріанство, але можна вирощувати штучне м’ясо зі стовбурових клітин тварин. Виробництво такого продукту поки занадто дороге задоволення, але має свої переваги. З плином часу воно майже повністю замінить справжній м’ясний продукт.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19575
Appears in Collections:Кафедра філології та перекладу (ФП)
Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatyka2021_V2_P042-046.pdf159,96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.