Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19575
Назва: Tube meat: the end of livestock era
Інші назви: М’ясо з пробірки: кінець ери тваринництва
Автори: Zinchuk, V.
Kugai, Kseniia
Ключові слова: emissions
climate change
artificial meat
stem cells
викиди
зміна клімату
штучне м’ясо
стовбурові клітини
Дата публікації: 2021
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Zinchuk V. Tube meat: the end of livestock era / V. Zinchuk, K. Kugai // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали II Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 18 листопада 2021 року. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 42-46.
Короткий огляд (реферат): The article deals with the issue of eating meat, namely the ethical aspects of the problem. Eating meat leads to significant increases of harmful emissions to the atmosphere. Global climate change and multiple problems are the result of it. You can’t make all people go vegan, but you can grow artificial meat from animal stem cells. The production of this product is too expensive satisfaction for now but it has its own advantages. Over time it will almost completely replace the real meat product.
Стаття аналізує проблему споживання м’яса в їжу, а саме етичні аспекти цього питання. Споживання м’яса призводить до значного збільшення шкідливих викидів в атмосферу. З цього випливає глобальна зміна клімату та численні проблеми. Не можна змусити всіх людей перейти на вегатеріанство, але можна вирощувати штучне м’ясо зі стовбурових клітин тварин. Виробництво такого продукту поки занадто дороге задоволення, але має свої переваги. З плином часу воно майже повністю замінить справжній м’ясний продукт.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19575
Розташовується у зібраннях:Кафедра філології та перекладу (ФП)
Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatyka2021_V2_P042-046.pdf159,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.