Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19597
Название: Прогностична функція бізнес-аналітики у підприємницькій діяльності
Другие названия: Forecasting business intelligence in the business activities
Авторы: Пшеничний, Б. М.
Лабунська, Л. М.
Яворська, О. Г.
Ключевые слова: бізнес-аналітика
синергетичний ефект
підприємництво
готельно-ресторанний бізнес
туристичний бізнес
business intelligence
synergetic effect
business activity
tourist
hotel business
restaurant business
Дата публикации: 2021
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Пшеничний Б. М. Прогностична функція бізнес-аналітики у підприємницькій діяльності / Б. М. Пшеничний, Л. М. Лабунська, О. Г. Яворська // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали II Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 18 листопада 2021 року. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 178-183.
Краткий осмотр (реферат): В статті розглянуто ключові аспекти бізнес-аналітики як важливої складової в креації синергетичних ефектів оптимізації діяльності підприємств у сфері готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Дослідження проведено на основі аналізу наукових джерел інформації та пошуково-дослідницької роботи студентів наукового гуртка кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу факультету культурних та креативних технологій Київського національного університету технологій та дизайну. Викладено основні положення щодо ролі бізнес-аналітики у процедурі інтеграції з урахуванням синергетичного ефекту задля підтримання стабільності бізнесу та роботи суб'єктів підприємницької діяльності сфери обслуговування.
The article considers the key aspects of business intelligence as an important component in the creation of synergetic effects of optimizing the activities of enterprises in the tourism, hotel and restaurant business. The study was conducted on the basis of the analysis of science studio of information and research work of students of the scientific circle of the Department of Tourist, Hotel and Restaurant business of the Faculty of Cultural and Creative Industries at the Kiev National University of Technology and Design. The main approaches to the role of business intelligence in integration procedures with synergetic effect to maintain the stability of business and the work of business entities in the service sector are presented.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19597
Располагается в коллекциях:Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)
Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatyka2021_V2_P178-183.pdf217,62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.