Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20550
Название: Особливості обліку витрат готельно-ресторанної справи
Авторы: Зябченкова, Ганна Василівна
Шпиця, Катерина Євгеніївна
Дата публикации: 2022
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Шпиця К. Є. Особливості обліку витрат готельно-ресторанної справи / К. Є. Шпиця ; наук. кер. Г. В. Зябченкова // Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Київ, 10 червня 2022 року. – В 2-х т. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 232-235.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20550
Располагается в коллекциях:Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
IMPER_2022_V2_P232-235.pdf187,75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.