Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20849| Title: | Реляційні переваги в готельно-ресторанному бізнесі |
| Authors: | Моргулець, О. Б. |
| Keywords: | готельно-ресторанний бізнес клієнтоорієнтованість обслуговуючий персонал реляційні переваги |
| Issue Date: | 2022 |
| Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
| Citation: | Моргулець О. Б. Реляційні переваги в готельно-ресторанному бізнесі / О. Б. Моргулець // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник наукових праць за результатами Всеукраїнської конференції, м. Київ, 10 травня 2022 р. / за ред. А. М. Вергун та ін. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 205-207. |
| URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20849 |
| Appears in Collections: | Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| INORKKI_2022_P205-207.pdf | 228,39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.