Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/21083
Название: Design of organic agricultural product packaging
Другие названия: Дизайн упаковки органічної сільськогосподарської продукції
Авторы: Yezhova, Olga
Yizhi, Zhao
Huamei, Liu
Ключевые слова: packaging design
visual recognition
folklore
color
organic agricultural product
дизайн упаковки
візуальне розпізнавання
фольклор
колір
органічний сільськогосподарський продукт
Дата публикации: 2022
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Yezhova O. Design of organic agricultural product packaging / O. Yezhova, Yizhi Zhao, Huamei Liu // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів ІV Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 27 квітня 2022 року. – В 2-х т. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 34-36.
Краткий осмотр (реферат): Distinctive visual recognition attraction in the brand packaging design of modern organic agricultural products has been analyzed. As the analysis showed, organic food producers use natural colors in packaging design, often these are shades of green. To emphasize adherence to national traditions, folklore motifs are used. Therefore, in the packaging design, designer should fully understand the attributes of organic agricultural products, and pay attention to the combination of brand culture and commodities while meeting the basic conditions of protecting products and facilitating transportation.
Проаналізовано характерну привабливість візуального розпізнавання в дизайні фірмової упаковки сучасної органічної сільськогосподарської продукції. Як показав аналіз, виробники органічної їжі використовують у дизайні упаковки натуральні кольори, найчастіше це відтінки зеленого. Щоб підкреслити прихильність до національних традицій, використовуються фольклорні мотиви. Тому в дизайні упаковки дизайнер повинен повністю розуміти атрибути органічної сільськогосподарської продукції та звертати увагу на поєднання культури бренду та особливості продуктів, дотримуючись основних умов захисту продукції та її транспортування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/21083
Располагается в коллекциях:Кафедра моди та стилю (МС)
Актуальні проблеми сучасного дизайну

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
APSD_2022_V2_P034-036.pdf178,26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.