Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2217
Title: Фактори забезпечення конкурентоспроможності підприємств молокопереробної галузі
Authors: Тясмін, А. В.
Харченко, С. В.
Issue Date: 2016
Publisher: КНУТД
Citation: Тясмін А. В. Фактори забезпечення конкурентоспроможності підприємств молокопереробної галузі / А. В. Тясмін, С. В. Харченко // Тези доповідей XV Всеукраїнської наукової конференції молодих учених та студентів "Наукові розробки молоді на сучасному етапі". Т. 3 : Секція "Економічні та соціально-політичні проблеми активізації інноваційної діяльності підприємств України". Секція "Міжнародні та національні стандарти в сфері технологій та дизайну" [Текст] : 28-29 квітня 2016 р. — К. : КНУТД, 2016. — С. 38.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2217
Appears in Collections:Наукові розробки молоді на сучасному етапі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20160428-29_TEZY_V3_P038.pdf242,93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.