Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22776
Название: Особливості розробки упаковки в харчовій сфері
Другие названия: Features of packaging development in the food sphere
Авторы: Мамедова, Я. Р.
Ключевые слова: упаковка
тара
дизайн
бренд
матеріал
колір
шрифт
packaging
container
design
brand
material
color
font
Дата публикации: 2022
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Мамедова Я. Р. Особливості розробки упаковки в харчовій сфері / Я. Р. Мамедова // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали IIІ Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 17 листопада 2022 року. – Т. 1. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 177-184.
Краткий осмотр (реферат): Висвітлються особливості розробки упаковки в харчовій сфері. Розглянуто напрями розробки упаковки для товарів харчової сфери. Охарактеризовано пакувальну продукцію для харчових продуктів та важливих складових у розробці упаковки.
Features of the development of packaging in the food sector are highlighted. The areas of packaging development for food products are considered. Packaging products for food products and important components in the development of packaging are characterized.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22776
Располагается в коллекциях:Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatyka2022_V1_P177-184.pdf650,01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.