Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22776
Назва: Особливості розробки упаковки в харчовій сфері
Інші назви: Features of packaging development in the food sphere
Автори: Мамедова, Я. Р.
Ключові слова: упаковка
тара
дизайн
бренд
матеріал
колір
шрифт
packaging
container
design
brand
material
color
font
Дата публікації: 2022
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Мамедова Я. Р. Особливості розробки упаковки в харчовій сфері / Я. Р. Мамедова // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали IIІ Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 17 листопада 2022 року. – Т. 1. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 177-184.
Короткий огляд (реферат): Висвітлються особливості розробки упаковки в харчовій сфері. Розглянуто напрями розробки упаковки для товарів харчової сфери. Охарактеризовано пакувальну продукцію для харчових продуктів та важливих складових у розробці упаковки.
Features of the development of packaging in the food sector are highlighted. The areas of packaging development for food products are considered. Packaging products for food products and important components in the development of packaging are characterized.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22776
Розташовується у зібраннях:Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatyka2022_V1_P177-184.pdf650,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.