Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22776
Title: Особливості розробки упаковки в харчовій сфері
Other Titles: Features of packaging development in the food sphere
Authors: Мамедова, Я. Р.
Keywords: упаковка
тара
дизайн
бренд
матеріал
колір
шрифт
packaging
container
design
brand
material
color
font
Issue Date: 2022
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Мамедова Я. Р. Особливості розробки упаковки в харчовій сфері / Я. Р. Мамедова // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали IIІ Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 17 листопада 2022 року. – Т. 1. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 177-184.
Abstract: Висвітлються особливості розробки упаковки в харчовій сфері. Розглянуто напрями розробки упаковки для товарів харчової сфери. Охарактеризовано пакувальну продукцію для харчових продуктів та важливих складових у розробці упаковки.
Features of the development of packaging in the food sector are highlighted. The areas of packaging development for food products are considered. Packaging products for food products and important components in the development of packaging are characterized.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22776
Appears in Collections:Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatyka2022_V1_P177-184.pdf650,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.