Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22859
Название: Особливості технологічної обробки солом'яного кашкету
Другие названия: Features of technological processing of straw cap
Авторы: Грима, Анастасія
Арабулі, А. Т.
Ключевые слова: солом'яний кашкет
головний убір
технологія обробки
Дата публикации: 2022
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Грима А. Особливості технологічної обробки солом'яного кашкету / А. Грима, А. Т. Арабулі // Збірник тез доповідей VІ Міжнародної науково-практичної конференції текстильних та фешн технологій KyivTex&Fashion, м. Київ, 20 жовтня 2022 року. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 79-80.
Краткий осмотр (реферат): Мета роботи – вдосконалення технологічної обробки виготовлення солом'яного кашкету.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22859
Располагается в коллекциях:Кафедра моди та стилю (МС)
KyivTex&Fashion

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
KyivTex&Fashion_2022_P079-080.pdf680,35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.