Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24281
Название: Планування діяльності концептуального закладу в індустрії гостинності
Другие названия: Planning the activity of a conceptual institution in the hospitality industry
Авторы: Бунтова, Н. В.
Михайлів, Ольга Василівна
Ключевые слова: планування діяльності
спеціалізація підприємства
готельне господарство
activity planning
enterprise specialization
hotel management
Дата публикации: июн-2023
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Михайлів О. В. Планування діяльності концептуального закладу в індустрії гостинності : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / О. В. Михайлів ; наук. кер. Н. В. Бунтова ; рец. Н. Джгуташвілі. – Київ : КНУТД, 2023. – 70 с.
Краткий осмотр (реферат): Випускну бакалаврську роботу присвячено аналізу існуючого ринку готельних послуг, проведенню дослідження контингенту потенційних споживачів; визначенню концептуальних засад діяльності засобу розміщення та впровадженню інноваційних розробок. Розроблена стратегія та концепція закладу, сформована програма розвитку етно-готелю "Галицьке Князівство" на найближчу перспективу.
The final bachelor's thesis is devoted to the analysis of the existing market of hotel services, conducting a study of the contingent of potential consumers; definition of the conceptual basis of the activity of means of placement and implementation of innovative developments. The strategy and concept of the establishment was developed, and the development program of the ethno-hotel "Halytske Knyazumstvo" was formed for the nearest future.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24281
Faculty: Факультет культурних і креативних індустрій
Department: Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Располагается в коллекциях:Бакалаврський рівень
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Dyplom241_Mikhailiv_Buntova.pdf735,75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.