Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24717
Назва: Туризм та готельно-ресторанний бізнес: виклики та можливості розвитку
Автори: Бунтова, Н. В.
Томашук, Юлія Валеріївна
Ключові слова: туризм
готельно-ресторанний бізнес
виклики
вектори розвитку
tourism
hotel and restaurant business
challenges
vectors of development
Дата публікації: кві-2023
Видавництво: ТзОВ "Фірма "Камула"
Бібліографічний опис: Бунтова Н. В. Туризм та готельно-ресторанний бізнес: виклики та можливості розвитку / Н. В. Бунтова, Ю. В.Томашук // Індустрія гостинності: стан, тенденції розвитку та перспективи галузі в умовах війни : збірник праць Міжнародного науково-практичного форуму, м. Львів, 19-21 квітня 2023 року. – Львів : Камула, 2023. – С. 196-200.
Короткий огляд (реферат): Проведений авторський аналіз дав змогу визначити вектори розвитку туризму та готельно-ресторанного бізнесу. Важливим кроком подальшого розвитку індустрії гостинності є повне розуміння потреб клієнтів та їх повне задоволення.
The author's analysis made it possible to determine the vectors of the development of tourism and the hotel and restaurant business. An important step in the further development of the hospitality industry is a complete understanding of the needs of customers and their complete satisfaction.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24717
Faculty: Факультет культурних і креативних індустрій
Department: Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20230922_301.pdf881,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.