Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25285
Название: Крос-культурні особливості реалізації проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу
Другие названия: Cross-cultural peculiarities of the implementation of projects at enterprises of the hotel and restaurant business
Авторы: Моргулець, О. Б.
Нишенко, О. В.
Ключевые слова: послуги
готельно-ресторанний бізнес
індустрія гостинності
крос-культурний менеджмент
проєкт
тенденції
розвиток
бізнес під час війни
культура
services
hotel and restaurant business
hospitality industry
crosscultural management
project
trends
development
business during the war
culture
Дата публикации: дек-2023
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Нишенко О. В. Крос-культурні особливості реалізації проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу : кваліфікаційна магістерська робота за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / О. В. Нишенко ; наук. кер. О. Б. Моргулець. – Київ : КНУТД, 2023 – 102 с.
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційну магістерську роботу присвячено дослідженню теоретичних положень та обґрунтуванню практичних рекомендацій щодо покращення діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу України в умовах культурного різноманіття. На основі дослідження діяльності ГР "Астері" визначено проблеми, спричинені крос-культурними особливостями та запропоновано шляхи вдосконалення діяльності ГР "Астері" шляхом покращення крос-культурних комунікацій.
The qualifying master's thesis is devoted to the study of theoretical provisions and substantiation of practical recommendations regarding the improvement of the activities of enterprises of the hotel and restaurant business of Ukraine in conditions of cultural diversity. On the basis of the study of the activity of the HR "Asteri", problems caused by cross-cultural features were identified and ways of improving the activity of the HR "Asteri" by improving cross-cultural communications were proposed.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25285
Faculty: Факультет культурних і креативних індустрій
Department: Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Располагается в коллекциях:Магістерський рівень
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Dyplom241_Nyshenko_Morhulets.pdfКваліфікаційна магістерська робота зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. – Київський національний університет технологій та дизайну, Київ, 2023 рік.2,07 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.