Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25285
Назва: Крос-культурні особливості реалізації проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу
Інші назви: Cross-cultural peculiarities of the implementation of projects at enterprises of the hotel and restaurant business
Автори: Моргулець, О. Б.
Нишенко, О. В.
Ключові слова: послуги
готельно-ресторанний бізнес
індустрія гостинності
крос-культурний менеджмент
проєкт
тенденції
розвиток
бізнес під час війни
культура
services
hotel and restaurant business
hospitality industry
crosscultural management
project
trends
development
business during the war
culture
Дата публікації: гру-2023
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Нишенко О. В. Крос-культурні особливості реалізації проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу : кваліфікаційна магістерська робота за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / О. В. Нишенко ; наук. кер. О. Б. Моргулець. – Київ : КНУТД, 2023 – 102 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційну магістерську роботу присвячено дослідженню теоретичних положень та обґрунтуванню практичних рекомендацій щодо покращення діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу України в умовах культурного різноманіття. На основі дослідження діяльності ГР "Астері" визначено проблеми, спричинені крос-культурними особливостями та запропоновано шляхи вдосконалення діяльності ГР "Астері" шляхом покращення крос-культурних комунікацій.
The qualifying master's thesis is devoted to the study of theoretical provisions and substantiation of practical recommendations regarding the improvement of the activities of enterprises of the hotel and restaurant business of Ukraine in conditions of cultural diversity. On the basis of the study of the activity of the HR "Asteri", problems caused by cross-cultural features were identified and ways of improving the activity of the HR "Asteri" by improving cross-cultural communications were proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25285
Faculty: Факультет культурних і креативних індустрій
Department: Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Розташовується у зібраннях:Магістерський рівень
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dyplom241_Nyshenko_Morhulets.pdfКваліфікаційна магістерська робота зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. – Київський національний університет технологій та дизайну, Київ, 2023 рік.2,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.