Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26276
Название: Особливості будови та властивості папаїну
Авторы: Копитіна, І. В.
Андреєва, О. А.
Дата публикации: 2023
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Копитіна І. В. Особливості будови та властивості папаїну / І. В. Копитіна, О. А. Андреєва // Освіта для сталого майбутнього: екологічні, технологічні, економічні і соціокультурні питання : колективна монографія за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції, м. Київ, 18 жовтня 2023 року / за ред. В. П. Плаван, А. О. Касич, О. О. Бутенко. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 285-289.
Краткий осмотр (реферат): У даній публікації розглянуто особливості будови та фізико-хімічні властивості ферментного препарату "папаїн", важливі для розуміння його технологічних можливостей та виробничого потенціалу, у тому числі для шкіряного виробництва.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26276
Располагается в коллекциях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Освіта для сталого майбутнього: екологічні, технологічні, економічні і соціокультурні питання

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
OSM_2023_Р285-289.pdf632,99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.