Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26926
Назва: Особливості планування діяльності в сільському, зеленому туризмі
Інші назви: Features of planning activities in rural, green tourism
Автори: Пузирьова, П. В.
Коренько, Катерина Олександрівна
Ключові слова: зелений туризм
туристична діяльність
подорож
інновації
тренди
внутрішній туризм
туристична галузь
інтеграційний підхід
кластерізація
маркетинг
криза
культурний туризм
розвиток
green tourism
tourism activity
travel
innovation
trends
domestic tourism
tourism industry
integration approach
clustering
marketing
crisis
cultural tourism
development
Дата публікації: 29-чер-2024
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Коренько К. О. Особливості планування діяльності в сільському, зеленому туризмі : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 242 Туризм / К. О. Коренько ; наук. кер. П. В. Пузирьова ; рец. З. Я. Шацька. – Київ : КНУТД, 2024. – 70 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційну роботу присвячено особливостям планування діяльності в сільському, зеленому туризмі. Встановлено, що зелений туризм сприяє розвитку маленьких сільських громад, допомагаючи їм залучати інвестиції, розвивати місцеву інфраструктуру та підтримувати традиційні ремесла. Серед загальних тенденцій та можливих напрямів відновлення туристичної галузі в Україні у повоєнний період було визначено: розвиток внутрішнього туризму; реклама та маркетинг; інфраструктура; безпека; культурний туризм; співпраця з іноземними партнерами. Запропоновано використання інтеграційного підходу та кластеризації, що можуть бути ключовими елементами ефективного управління туристичною галуззю в умовах сталого розвитку. Отримані результати дослідження можуть сприяти покращенню співпраці між сільськими громадами, туристичними операторами та іншими зацікавленими сторонами.
The qualification work is devoted to the peculiarities of planning activities in rural and green tourism. It has been established that green tourism contributes to the development of small rural communities, helping them to attract investment, develop local infrastructure and support traditional crafts. Among the general trends and possible directions for the restoration of the tourism industry in Ukraine in the post-war period, the author identifies the following: development of domestic tourism; advertising and marketing; infrastructure; security; cultural tourism; cooperation with foreign partners. The use of an integration approach and clustering is proposed, which can be key elements of effective management of the tourism industry in the context of sustainable development. The results of the study can help to improve cooperation between rural communities, tourism operators and other stakeholders.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26926
Faculty: Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій
Department: Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Розташовується у зібраннях:Бакалаврський рівень
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dyplom242_Korenko_Puzyrova.pdf1,11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.