Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29609| Title: | Assessing the state of viscous liquids in food technology using electrical conductivity measurements | 
| Authors: | Koshel, S. A. Koshel, N. D.  | 
| Issue Date: | 22-May-2024 | 
| Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну | 
| Citation: | Koshel S. A. Assessing the state of viscous liquids in food technology using electrical conductivity measurements / S.A. Koshel, N.D. Koshel // Перспективні матеріали та процеси в технічній електрохімії : збірник наукових праць за матеріалами VІ Студентського сателітного регіонального симпозіуму Міжнародного Електрохімічного Товариства (ISE), м. Київ, 22 травня 2024 року КНУТД.- С. 98-103. | 
| URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29609 | 
| Appears in Collections: | Перспективні матеріали та процеси в технічній електрохімії | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| зам. 2027 Збірник_симпозіум_2024 (1)-98-103.pdf | 830,2 kB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.