Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/30961
Назва: | Synthesis of billirubin in Saccharomyces cerevisiae |
Автори: | Okhmat, Olena Ji, Xinping |
Ключові слова: | bilirubin Brewing yeast CRISPR-Cas9 biosensor |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Ji Xinping. Synthesis of billirubin in Saccharomyces cerevisiae : Qualification Thesis. Speciality 162 "Biotechnology and Bioengineering" / Ji Xinping; scientific supervisor Olena Okhmat ; reviewer Iryna Voloshyna. – Kyiv : KNUTD, 2025. – 52 p. |
Короткий огляд (реферат): | Bilirubin, as a key product of heme metabolism, has potential value in the field of medicine for antioxidant, anti-inflammatory, and treatment of liver diseases. However, its traditional extraction methods have problems such as high cost and low efficiency, which limit its large-scale application. This article focuses on the biosynthesis of bilirubin and conducts preliminary explorations on the functional validation of Arabidopsis heme oxidase (AtHO) and Rattus norvegicus biliverdin reductase (RnBVR). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/30961 |
Faculty: | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій |
Department: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра |
Розташовується у зібраннях: | Бакалаврський рівень |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
38 Ji Xinping BEBT-21.pdf | 739,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.