Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3387
Название: Методика калькулювання собівартості продукції та контроль за її формуванням для потреб управління
Авторы: Зінченко, О. В.
Сайко, К. І.
Ключевые слова: промисловість переробна
контроль
облік
калькулювання
собівартість
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Зінченко О. В. Методика калькулювання собівартості продукції та контроль за її формуванням для потреб управління / О. В. Зінченко, К. І. Сайко // Менеджмент. — 2014. — Вип. 14. — С. 121-149.
Source: Менеджмент
Краткий осмотр (реферат): Висвітлені питання удосконалення обліку та контролю витрат виробництва і зниження собівартості продукції на підприємствах переробної промисловості. Визначено основні проблеми галузі та напрями їх вирішення. Критично оцінено існуючу організацію та методологію обліку і контролю витрат виробництва молокопродуктів щодо їх відповідності сучасним вимогам управління.
This thesis deals with the solution of problematical tasks of the accounting regulations and efficient controlling of manufacturing costs in the new marketing conditions.The tendency of the development of dairy industry and its problems, the influence of its structural and technological factors on the nature of expenses are investigated. This work estimates the operating structure and the methodology of accounting and control of the costs and product costing in dairy industry. And the ways of their further development have been defined.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3387
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра обліку і аудиту
ISSN: 2415-3206
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20161207_505.pdf1,19 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.