Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3387
Title: Методика калькулювання собівартості продукції та контроль за її формуванням для потреб управління
Authors: Зінченко, О. В.
Сайко, К. І.
Keywords: промисловість переробна
контроль
облік
калькулювання
собівартість
Issue Date: 2014
Citation: Зінченко О. В. Методика калькулювання собівартості продукції та контроль за її формуванням для потреб управління / О. В. Зінченко, К. І. Сайко // Менеджмент. — 2014. — Вип. 14. — С. 121-149.
Source: Менеджмент
Abstract: Висвітлені питання удосконалення обліку та контролю витрат виробництва і зниження собівартості продукції на підприємствах переробної промисловості. Визначено основні проблеми галузі та напрями їх вирішення. Критично оцінено існуючу організацію та методологію обліку і контролю витрат виробництва молокопродуктів щодо їх відповідності сучасним вимогам управління.
This thesis deals with the solution of problematical tasks of the accounting regulations and efficient controlling of manufacturing costs in the new marketing conditions.The tendency of the development of dairy industry and its problems, the influence of its structural and technological factors on the nature of expenses are investigated. This work estimates the operating structure and the methodology of accounting and control of the costs and product costing in dairy industry. And the ways of their further development have been defined.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3387
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра обліку і аудиту
ISSN: 2415-3206
Appears in Collections:Наукові публікації (статті)
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20161207_505.pdf1,19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.