Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3387
Назва: Методика калькулювання собівартості продукції та контроль за її формуванням для потреб управління
Автори: Зінченко, О. В.
Сайко, К. І.
Ключові слова: промисловість переробна
контроль
облік
калькулювання
собівартість
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Зінченко О. В. Методика калькулювання собівартості продукції та контроль за її формуванням для потреб управління / О. В. Зінченко, К. І. Сайко // Менеджмент. — 2014. — Вип. 14. — С. 121-149.
Source: Менеджмент
Короткий огляд (реферат): Висвітлені питання удосконалення обліку та контролю витрат виробництва і зниження собівартості продукції на підприємствах переробної промисловості. Визначено основні проблеми галузі та напрями їх вирішення. Критично оцінено існуючу організацію та методологію обліку і контролю витрат виробництва молокопродуктів щодо їх відповідності сучасним вимогам управління.
This thesis deals with the solution of problematical tasks of the accounting regulations and efficient controlling of manufacturing costs in the new marketing conditions.The tendency of the development of dairy industry and its problems, the influence of its structural and technological factors on the nature of expenses are investigated. This work estimates the operating structure and the methodology of accounting and control of the costs and product costing in dairy industry. And the ways of their further development have been defined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3387
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра обліку і аудиту
ISSN: 2415-3206
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20161207_505.pdf1,19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.