Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3950
Название: Інновації у виробництві панчішно-шкарпеткових виробів відомчого призначення
Авторы: Шлапак, О. С.
Дата публикации: 2011
Библиографическое описание: Шлапак О. С. Інновації у виробництві панчішно-шкарпеткових виробів відомчого призначення [Текст] / О. С. Шлапак // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2011. - № 2 (58). - C. 191-195.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано світовий та вітчизняний досвід у виборі сировинного складу панчішно-шкарпеткових виробів з бактерицидними властивостями, методи антигрибкової та антимікробної обробки текстильних матеріалів.
Проанализирован мировой и отечественный опыт в выборе сырьевого состава чулочно-носочных изделий с бактерицидными свойствами, методы антигрибковой и антимикробной обработки текстильных материалов.
Analysis of global and domestic experience in the selection of raw hosiery with bactericidal properties, methods of antifungal and antibacterial treatment of textile materials.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3950
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V58_P191-195.pdf321,96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.