Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3950
Название: | Інновації у виробництві панчішно-шкарпеткових виробів відомчого призначення |
Авторы: | Шлапак, О. С. |
Дата публикации: | 2011 |
Библиографическое описание: | Шлапак О. С. Інновації у виробництві панчішно-шкарпеткових виробів відомчого призначення [Текст] / О. С. Шлапак // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2011. - № 2 (58). - C. 191-195. |
Source: | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну |
Краткий осмотр (реферат): | Проаналізовано світовий та вітчизняний досвід у виборі сировинного складу панчішно-шкарпеткових виробів з бактерицидними властивостями, методи антигрибкової та антимікробної обробки текстильних матеріалів. Проанализирован мировой и отечественный опыт в выборе сырьевого состава чулочно-носочных изделий с бактерицидными свойствами, методы антигрибковой и антимикробной обработки текстильных материалов. Analysis of global and domestic experience in the selection of raw hosiery with bactericidal properties, methods of antifungal and antibacterial treatment of textile materials. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3950 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
V58_P191-195.pdf | 321,96 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.