Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4758
Название: Вплив ензимів на властивості дубленого шкіряного напівфабрикату
Авторы: Данилкович, А. Г.
Потах, Ю. В.
Дата публикации: 2016
Издательство: КНУТД
Библиографическое описание: Данилкович А. Г. Вплив ензимів на властивості дубленого шкіряного напівфабрикату / А. Г. Данилкович, Ю. В. Потах // Збірник тез II Міжнародного науково-практичного семінару «Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва» : 19 листопада 2016 р., Київ. – К. : КНУТД, 2016. – С. 60-61.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4758
Располагается в коллекциях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20161119II_P060-061.pdf285,63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.