Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4758| Назва: | Вплив ензимів на властивості дубленого шкіряного напівфабрикату |
| Автори: | Данилкович, А. Г. Потах, Ю. В. |
| Дата публікації: | 2016 |
| Видавництво: | КНУТД |
| Бібліографічний опис: | Данилкович А. Г. Вплив ензимів на властивості дубленого шкіряного напівфабрикату / А. Г. Данилкович, Ю. В. Потах // Збірник тез II Міжнародного науково-практичного семінару «Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва» : 19 листопада 2016 р., Київ. – К. : КНУТД, 2016. – С. 60-61. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4758 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 20161119II_P060-061.pdf | 285,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.