Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4758
Title: Вплив ензимів на властивості дубленого шкіряного напівфабрикату
Authors: Данилкович, А. Г.
Потах, Ю. В.
Issue Date: 2016
Publisher: КНУТД
Citation: Данилкович А. Г. Вплив ензимів на властивості дубленого шкіряного напівфабрикату / А. Г. Данилкович, Ю. В. Потах // Збірник тез II Міжнародного науково-практичного семінару «Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва» : 19 листопада 2016 р., Київ. – К. : КНУТД, 2016. – С. 60-61.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4758
Appears in Collections:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20161119II_P060-061.pdf285,63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.