Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5458
Название: | Особливості виробництва та споживчі властивості лайки |
Авторы: | Трофименко, А. О. Майстренко, Л. А. |
Дата публикации: | 2016 |
Издательство: | КНУТД |
Библиографическое описание: | Трофименко А. О. Особливості виробництва та споживчі властивості лайки / А. О. Трофименко, Л. А. Майстренко // Тези доповідей XV Всеукраїнської наукової конференції молодих учених та студентів "Наукові розробки молоді на сучасному етапі". Т. 2 : 28-29 квітня 2016 р. — К. : КНУТД, 2016. — С. 245. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5458 |
Располагается в коллекциях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Наукові розробки молоді на сучасному етапі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
20160428-29_TEZY_V2_P245b.pdf | 250,42 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.