Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5458
Title: Особливості виробництва та споживчі властивості лайки
Authors: Трофименко, А. О.
Майстренко, Л. А.
Issue Date: 2016
Publisher: КНУТД
Citation: Трофименко А. О. Особливості виробництва та споживчі властивості лайки / А. О. Трофименко, Л. А. Майстренко // Тези доповідей XV Всеукраїнської наукової конференції молодих учених та студентів "Наукові розробки молоді на сучасному етапі". Т. 2 : 28-29 квітня 2016 р. — К. : КНУТД, 2016. — С. 245.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5458
Appears in Collections:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Наукові розробки молоді на сучасному етапі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20160428-29_TEZY_V2_P245b.pdf250,42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.