Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5544
Название: Оптимізація товарного асортименту підприємства як фактор підвищення його конкурентоспроможності
Авторы: Цельник, П. Ю.
Щербак, В. Г.
Дата публикации: 2016
Издательство: КНУТД
Библиографическое описание: Цельник П. Ю. Оптимізація товарного асортименту підприємства як фактор підвищення його конкурентоспроможності / П. Ю. Цельник, В. Г. Щербак // Матеріали Першої Всеукраїнської наукової інтернет-конференції «Освітньо-інноваційна інтерактивна платформа «Підприємницькі ініціативи» : 7 грудня 2016 р., Київ. – К. : КНУТД, 2016. – С.55-57.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5544
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра підприємництва та бізнесу
Располагается в коллекциях:Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ)
Освітньо-інноваційна інтерактивна платформа "Підприємницькі ініціативи"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20171207OIIP_P055-057.pdf303,93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.