Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8418
Название: Оцінка ризиків споживачів на прикладі харчових продуктів
Авторы: Зенкін, А. С.
Салівон, Ю. Ю.
Ключевые слова: оцінка ризиків
харчові продукти
експертні методи
Дата публикации: 2017
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Салівон Ю. Ю. Оцінка ризиків споживачів на прикладі харчових продуктів / Ю. Ю. Салівон ; наук. кер. А. С. Зенкін // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 276-277.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8418
Располагается в коллекциях:Мехатронні системи і комп'ютерні технології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NRMSE2017_V2_P276-277.pdf506,84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.