Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8418
Назва: Оцінка ризиків споживачів на прикладі харчових продуктів
Автори: Зенкін, А. С.
Салівон, Ю. Ю.
Ключові слова: оцінка ризиків
харчові продукти
експертні методи
Дата публікації: 2017
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Салівон Ю. Ю. Оцінка ризиків споживачів на прикладі харчових продуктів / Ю. Ю. Салівон ; наук. кер. А. С. Зенкін // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 276-277.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8418
Розташовується у зібраннях:Мехатронні системи і комп'ютерні технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NRMSE2017_V2_P276-277.pdf506,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.