Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8444| Назва: | Оцінка якості і безпечності харчової продукції за вимогами ЄС на прикладі м'ясо-молочної галузі |
| Автори: | Козелло, Н. Л. Грибанова, К. О. |
| Ключові слова: | харчова продукція система НАССР молочні продукти сире молоко молокопродукти |
| Дата публікації: | 2017 |
| Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
| Бібліографічний опис: | Грибанова К. О. Оцінка якості і безпечності харчової продукції за вимогами ЄС на прикладі м'ясо-молочної галузі / К. О. Грибанова ; наук. кер. Н. Л. Козелло // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 286-287. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8444 |
| Розташовується у зібраннях: | Мехатронні системи і комп'ютерні технології |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| NRMSE2017_V2_P286-287.pdf | 372,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.