Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8444
Название: | Оцінка якості і безпечності харчової продукції за вимогами ЄС на прикладі м'ясо-молочної галузі |
Авторы: | Козелло, Н. Л. Грибанова, К. О. |
Ключевые слова: | харчова продукція система НАССР молочні продукти сире молоко молокопродукти |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Библиографическое описание: | Грибанова К. О. Оцінка якості і безпечності харчової продукції за вимогами ЄС на прикладі м'ясо-молочної галузі / К. О. Грибанова ; наук. кер. Н. Л. Козелло // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 286-287. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8444 |
Располагается в коллекциях: | Мехатронні системи і комп'ютерні технології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2017_V2_P286-287.pdf | 372,95 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.