Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8652
Название: | Використання неорганічних речовин в якості харчових добавок |
Авторы: | Плаван, В. П. Порохов, Д. Коток, Д. Тіницька, Є. Тарасенко, Н. В. |
Ключевые слова: | харчові добавки харчові продукти хімічні розпушувачі консерванти підсилювачі смаку |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Библиографическое описание: | Використання неорганічних речовин в якості харчових добавок / Д. Порохов, Д. Коток, Є. Тіницька, Н. В. Тарасенко ; наук. кер. В. П. Плаван // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 474-475. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8652 |
Располагается в коллекциях: | Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища Кафедра хімічних технологій та ресурсозбереження (ХТР) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2017_V2_P474-475.pdf | 344,83 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.