Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8652
Title: Використання неорганічних речовин в якості харчових добавок
Authors: Плаван, В. П.
Порохов, Д.
Коток, Д.
Тіницька, Є.
Тарасенко, Н. В.
Keywords: харчові добавки
харчові продукти
хімічні розпушувачі
консерванти
підсилювачі смаку
Issue Date: 2017
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Використання неорганічних речовин в якості харчових добавок / Д. Порохов, Д. Коток, Є. Тіницька, Н. В. Тарасенко ; наук. кер. В. П. Плаван // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 474-475.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8652
Appears in Collections:Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища
Кафедра хімічних технологій та ресурсозбереження (ХТР)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NRMSE2017_V2_P474-475.pdf344,83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.