Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9279
Название: Удосконалення класифікації сучасних закладів харчування
Авторы: Сафронова, О. О.
Агліуллін, Р. М.
Ключевые слова: класифікація закладів ресторанного господарства
ресторан
критерії формування простору
бар
заклади ресторанного господарства
Дата публикации: 2017
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Агліуллін Р. М. Удосконалення класифікації сучасних закладів харчування / Р. М. Агліуллін ; наук. кер. О. О. Сафронова // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 514-515.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9279
Располагается в коллекциях:Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення
Кафедра дизайну інтер'єру і меблів (ДІМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NRMSE2017_V1_P514-515.pdf487,02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.