Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9279
Название: | Удосконалення класифікації сучасних закладів харчування |
Авторы: | Сафронова, О. О. Агліуллін, Р. М. |
Ключевые слова: | класифікація закладів ресторанного господарства ресторан критерії формування простору бар заклади ресторанного господарства |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Библиографическое описание: | Агліуллін Р. М. Удосконалення класифікації сучасних закладів харчування / Р. М. Агліуллін ; наук. кер. О. О. Сафронова // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 514-515. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9279 |
Располагается в коллекциях: | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення Кафедра дизайну інтер'єру і меблів (ДІМ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2017_V1_P514-515.pdf | 487,02 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.