Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9279
Title: Удосконалення класифікації сучасних закладів харчування
Authors: Сафронова, О. О.
Агліуллін, Р. М.
Keywords: класифікація закладів ресторанного господарства
ресторан
критерії формування простору
бар
заклади ресторанного господарства
Issue Date: 2017
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Агліуллін Р. М. Удосконалення класифікації сучасних закладів харчування / Р. М. Агліуллін ; наук. кер. О. О. Сафронова // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 514-515.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9279
Appears in Collections:Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення
Кафедра дизайну інтер'єру і меблів (ДІМ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NRMSE2017_V1_P514-515.pdf487,02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.