Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний архів КНУТД
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Загальноуніверситетські колекції
Інститут інженерії та інформаційних технологій (ІІІТ)
Інститут комп'ютерних технологій та дизайну (ІКТД)
Інститут права та сучасних технологій (ІПСТ)
Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій (ННІККІ)
Науково-дослідний інститут економіки
Науково-технічна бібліотека
Факультет дизайну (Д)
Факультет мехатроніки та комп'ютерних технологій (МКТ)
Факультет мистецтв і моди (ММ)
Факультет управління та бізнес-дизайну (ФУБД)
Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій (ХБТ)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-20 зі 20.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022
The main factors of influence on the competitiveness of products of enterprises of the flour industry
Babaev, I. O.
2022
Methodological bases for evaluating the competitiveness of products of enterprises in the flour industry
Babaev, I. O.
2023
The genesis of the essence and components of strengthening the competitiveness of products of enterprises of the flour milling industry at the current stage of development
Babaev, I. O.
2017
Інновації як фактор конкурентоспроможності поліграфічного підприємства
Бондаренко, Світлана Михайлівна
;
Грибан, Наталія Сергіївна
2019
Чинники прискорення інноваційних процесів
Єфременкова, Надія Андріївна
2018
Конкурентні переваги ресторанного бізнесу
Поляк, О. В.
;
Шкода, М. С.
січ-2018
Розвиток управлінських навичок керівника з метою підвищення конкурентоспроможності організації
Безус, П. І.
;
Білодід, К. С.
2018
Управление конкурентоспособностью предприятия
Мягких, И. Н.
;
Сюй, Цзинюань
гру-2017
Принципи корпоративної соціальної відповідальності як фактор формування конкурентних переваг організації
Харченко, Т. О.
;
Вєдєніна, К. П.
2016
Брендинг і бренд-білдінг як найважливіші інструменти в конкуренції на ринку освітніх послуг
Плисенко, Г. П.
Перегляд
Автор
3
Babaev, I. O.
3
Бондаренко, Світлана Михайлівна
1
Архипова, Д. Є.
1
Афанасьєва, О. М.
1
Безус, П. І.
1
Борисенко, Д. О.
1
Бреус, Світлана Василівна
1
Бігун, Мар’яна Сергіївна
1
Білодід, К. С.
1
Вєдєніна, К. П.
.
далі >
Тема
20
конкурентні переваги
14
конкурентные преимущества
14
конкурентоспособность
6
competition
6
конкуренція
5
конкуренция
2
corporate social responsibility
2
enterprise
2
human capital
2
innovations
.
далі >
за датою випуску
2
2023
2
2022
4
2019
8
2018
3
2017
1
2016