Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 20.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022The main factors of influence on the competitiveness of products of enterprises of the flour industryBabaev, I. O.
2022Methodological bases for evaluating the competitiveness of products of enterprises in the flour industryBabaev, I. O.
2023The genesis of the essence and components of strengthening the competitiveness of products of enterprises of the flour milling industry at the current stage of developmentBabaev, I. O.
2017Інновації як фактор конкурентоспроможності поліграфічного підприємстваБондаренко, Світлана Михайлівна; Грибан, Наталія Сергіївна
2019Чинники прискорення інноваційних процесівЄфременкова, Надія Андріївна
2018Конкурентні переваги ресторанного бізнесуПоляк, О. В.; Шкода, М. С.
січ-2018Розвиток управлінських навичок керівника з метою підвищення конкурентоспроможності організаціїБезус, П. І.; Білодід, К. С.
2018Управление конкурентоспособностью предприятияМягких, И. Н.; Сюй, Цзинюань
гру-2017Принципи корпоративної соціальної відповідальності як фактор формування конкурентних переваг організаціїХарченко, Т. О.; Вєдєніна, К. П.
2016Брендинг і бренд-білдінг як найважливіші інструменти в конкуренції на ринку освітніх послугПлисенко, Г. П.