Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
русский
English
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Електронний архів КНУТД
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Загальноуніверситетські колекції
Інститут інженерії та інформаційних технологій (ІІІТ)
Інститут комп'ютерних технологій та дизайну (ІКТД)
Інститут права та сучасних технологій (ІПСТ)
Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій (ННІККІ)
Науково-дослідний інститут економіки
Науково-технічна бібліотека
Факультет дизайну (Д)
Факультет мехатроніки та комп'ютерних технологій (МКТ)
Факультет мистецтв і моди (ММ)
Факультет управління та бізнес-дизайну (ФУБД)
Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій (ХБТ)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
URI
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
URI
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
URI
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 51-60 из 85.
назад
1
...
3
4
5
6
7
8
9
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
июн-2017
Підходи до побудови концепції нагляду за якістю фінансової звітності підприємства
Безверхий, К. В.
2017
Аналіз способів надання мікробіологічної стійкості матеріалам в процесі виготовлення взуття
Фурса, Т. М.
;
Гречаник, Ю. В.
2017
The research of factors affecting the development of higher educational establishments in Ukraine
Kharchenko, Tetiana O.
;
Horlatova, O. M.
2017
Методика обліку виробничих запасів
Зінченко, О. В.
;
Сайко, К. І.
2015
Автоматизація вимірювального контролю температури проби харчового барвника
Себко, В. В.
;
Здоренко, В. Г.
;
Петухова, К. О.
;
Мінкова, А. К.
2017
Сертифікація готельно-ресторанного бізнесу за вимогами стандарту HRS 32001: 2008
Хімічева, Г. І.
;
Кальченко, І. А.
2015
Методика проведення експертизи технологічних процесів легкої промисловості
Защепкіна, Н. М.
2015
Експертна оцінка показників якості лляної тканини
Защепкіна, Н. М.
;
Мусіна, Т. А.
;
Чопко, К. В.
2017
Проблеми та перспективи розвитку ювелірної галузі в Україні
Ніфатова, О. М.
;
Лахно, А. І.
2014
Особливості використання соціально-орієнтованої концепції загального управління якістю TQM в Україні
Бондаренко, Світлана Михайлівна
;
Строкач, І. А.
Просмотр
Автор
8
Бабич, А. І.
5
Хімічева, Г. І.
4
Бондаренко, Світлана Михайлівна
4
Зенкін, М. А.
3
Зенкіна, С. М.
3
Михалко, А. О.
3
Хоменко, Л. І.
2
Бабина, Тетяна Геннадіївна
2
Баула, О. П.
2
Безверхий, К. В.
.
дальше >
Тема
35
качество
30
quality
8
безпека
8
попит
8
сегментація
7
маркетингові дослідження
7
ринок взуття
6
demand
6
респонденти
6
споживчі переваги
.
дальше >
по дате выпуска
15
2019
16
2018
29
2017
9
2016
6
2015
6
2014
2
2013
2
2012