Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 11.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Підвищення конкурентоспроможності підприємстваДудко, П. М.; Вареник, Д. С.
2019Управління процесом підвищення конкурентоспроможності підприємства в умовах нестабільного зовнішнього середовищаСірченко, К. О.
2018Інтелектуальний капітал як чинник забезпечення конкурентних переваг підприємстваБондаренко, Світлана Михайлівна; Бігун, Мар’яна Сергіївна; Терещенко, А. С.
2017Конкурентоспроможність підприємства та особливості її визначення в сучасних умовахКомісаренко, Д. С.
2014Основні тенденції ринку громадського харчуванняСавенко, Ю. М.
2019Концепція функціонування та стратегії розвитку підприємств готельно-ресторанної сфериПузирьова, П. В.
2020Розвиток стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємстваАреф'єв, С. О.; Мельник, П. І.
2017Управління конкурентоспроможністю підприємстваГандзюк, П. Л.; Гончаренко, І. М.
2023Розробка маркетингової стратегії як чинника конкурентоспроможності на ринку туристичних послугСубот, Т. П.; Євсейцева, О. С.
лис-2016Інноваційне забезпечення конкурентоспроможності підприємстваХарченко, Т. О.; Куфрик, Р. Л.