DSpace JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Просмотр собрания по группе - Тема competitive advantages
Результаты 4 по 23 из 48
< назад
дальше >
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2019 | Enhancing the enterprise pricing strategy management | Miahkykh, I. M.; Shkoda, M. S.; Peresypko, O. M. |
2023 | The genesis of the essence and components of strengthening the competitiveness of products of enterprises of the flour milling industry at the current stage of development | Babaev, I. O. |
2023 | Innovative prerequisites for the formation of the company's brand development strategy | Tytykalo, V. S. |
2019 | Innovative technologies as a factor of increasing the competitiveness of hotel and restaurant enterprises | Dovbush, V. |
2023 | International economic activity in the conditions of economic integration | Puzyrova, P.; Khaliliaeva, O. V.; Spivak, S. I.; Porokhnia, D. O. |
2022 | The main factors of influence on the competitiveness of products of enterprises of the flour industry | Babaev, I. O. |
2022 | Methodological bases for evaluating the competitiveness of products of enterprises in the flour industry | Babaev, I. O. |
2010 | Аналіз ефективності управління торговими марками за допомогою показників рівня розвитку та сили домінування (на прикладі підприємств легкої промисловості) | Щербак, В. Г.; Бихова, О. М. |
2023 | Аналіз конкурентних переваг підприємства | Невмержицька, С. М.; Потапчук, Ольга Ігорівна |
2017 | Бенчмаркінг як засіб підвищення рівня конкурентних переваг вищого навчального закладу на ринку освітніх послуг | Ганущак-Єфіменко, Л. М.; Щербак, В. Г. |
2016 | Брендинг і бренд-білдінг як найважливіші інструменти в конкуренції на ринку освітніх послуг | Плисенко, Г. П. |
2019 | Диверсифікація діяльності для розвитку кластерного підприємства | Крахмальова, Н. А.; Ревенко, А. С.; Крахмальова, Т. А. |
2011 | Досвід зарубіжних підприємств з використання управлінських інновацій | Шацька, Зорина Ярославівна |
2018 | Забезпечення конкурентних переваг підприємства на глобалізованому ринку | Бондаренко, Світлана Михайлівна; Бондаренко, Богдан Сергійович; Соколовська, Ксенія Володимирівна |
2018 | Использование принципов дизайн-менеджмента в процессе создания конкурентных преимуществ изделий | Сугак, О.; Покидько, Наталья |
2019 | Конкурентні переваги підприємства у контексті управління ними | Бреус, Світлана Василівна; Пальчевська, Анастасія Костянтинівна |
2018 | Конкурентні переваги ресторанного бізнесу | Поляк, О. В.; Шкода, М. С. |
дек-2020 | Конкурентні стратегії підприємств в умовах економічної кризи | Олешко, А. А.; Павленко, А. О.; Рубанович, О. Ю. |
2019 | Конкурентоспроможність підприємства | Афанасьєва, О. М.; Архипова, Д. Є. |
2017 | Маркетингові інновації як джерело формування конкурентних переваг | Дубініна, А. С.; Щербак, В. Г. |