DSpace JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Просмотр собрания по группе - Тема competitive advantages
Результаты 9 по 28 из 48
< назад
дальше >
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2022 | The main factors of influence on the competitiveness of products of enterprises of the flour industry | Babaev, I. O. |
2022 | Methodological bases for evaluating the competitiveness of products of enterprises in the flour industry | Babaev, I. O. |
2010 | Аналіз ефективності управління торговими марками за допомогою показників рівня розвитку та сили домінування (на прикладі підприємств легкої промисловості) | Щербак, В. Г.; Бихова, О. М. |
2023 | Аналіз конкурентних переваг підприємства | Невмержицька, С. М.; Потапчук, Ольга Ігорівна |
2017 | Бенчмаркінг як засіб підвищення рівня конкурентних переваг вищого навчального закладу на ринку освітніх послуг | Ганущак-Єфіменко, Л. М.; Щербак, В. Г. |
2016 | Брендинг і бренд-білдінг як найважливіші інструменти в конкуренції на ринку освітніх послуг | Плисенко, Г. П. |
2019 | Диверсифікація діяльності для розвитку кластерного підприємства | Крахмальова, Н. А.; Ревенко, А. С.; Крахмальова, Т. А. |
2011 | Досвід зарубіжних підприємств з використання управлінських інновацій | Шацька, Зорина Ярославівна |
2018 | Забезпечення конкурентних переваг підприємства на глобалізованому ринку | Бондаренко, Світлана Михайлівна; Бондаренко, Богдан Сергійович; Соколовська, Ксенія Володимирівна |
2018 | Использование принципов дизайн-менеджмента в процессе создания конкурентных преимуществ изделий | Сугак, О.; Покидько, Наталья |
2019 | Конкурентні переваги підприємства у контексті управління ними | Бреус, Світлана Василівна; Пальчевська, Анастасія Костянтинівна |
2018 | Конкурентні переваги ресторанного бізнесу | Поляк, О. В.; Шкода, М. С. |
дек-2020 | Конкурентні стратегії підприємств в умовах економічної кризи | Олешко, А. А.; Павленко, А. О.; Рубанович, О. Ю. |
2019 | Конкурентоспроможність підприємства | Афанасьєва, О. М.; Архипова, Д. Є. |
2017 | Маркетингові інновації як джерело формування конкурентних переваг | Дубініна, А. С.; Щербак, В. Г. |
2016 | Моніторинг якості вищої освіти із застосуванням інформаційних технологій в контексті інтегративної системи реалізації конкурентних переваг: теоретико-методичні аспекти | Плисенко, Г. П. |
2014 | Обґрунтування виробничої стратегії підприємства та заходів щодо її реалізації | Авдєєва, Ю. С.; Бокій, В. І. |
окт-2020 | Основні аспекти управління конкурентними перевагами організації | Бреус, Світлана Василівна; Шусть, Тетяна Анатоліївна |
2014 | Особливості асортиментної політики підприємства в сучасних умовах господарювання | Бугас, Н. В.; Тищенко, О. В. |
2017 | Особливості стратегічного управління портфелем бізнесів підприємств | Єршова, О. О. |