Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13397
Название: | Вплив наночастинок церію на життєдіяльність дріжджів Saccharomyces cerevisiae Y-517 |
Авторы: | Грецький, І. О. Жолобак, Н. М. Розум, О. С. |
Ключевые слова: | saccharomyces cerevisiae волютинові гранули УКМ Y-517 |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Библиографическое описание: | Розум О. С. Вплив наночастинок церію на життєдіяльність дріжджів Saccharomyces cerevisiae Y-517 / О. С. Розум ; наук. кер. І. О. Грецький, Н. М. Жолобак // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів 18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 621-622. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13397 |
Располагается в коллекциях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2019_V1_P621-622.pdf | 683,83 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.