Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17762
Название: Сучасні виклики організації праці готельно-ресторанного бізнесу
Другие названия: Modern challenges of the organization of work of hotel and restaurant business
Авторы: Будякова, О. Ю.
Ключевые слова: готельно-ресторанний бізнес
організація праці
персонал
Дата публикации: ноя-2020
Издательство: Класичний приватний університет
Библиографическое описание: Будякова О. Ю. Сучасні виклики організації праці готельно-ресторанного бізнесу / О. Ю. Будякова // Формування ефективних механізмів державного управління та менеджменту в умовах сучасної економіки: теорія і практика : матеріали VІІІ Міжнародної заочної науково-практичної конференції, м. Запоріжжя, 27 листопада 2020 року. – Запоріжжя : КПУ, 2020. – С. 367-370.
Краткий осмотр (реферат): Готельно-ресторанний бізнес – це сфера діяльності, яка акумулює елементи мистецтва та національних традицій, виробничу діяльність та методи обслуговування, одночасно розвиваючи філософію та споживання їжі й культури потенційної аудиторії. Розвиток готельно-ресторанного бізнесу розвивається з року в рік, посилюючи конкурентну боротьбу за відвідувачів. Саме тому керівництво підприємств гостинності (незалежно від типу) постійно відслідковують сучасні виклики індустрії гостинності та приділяють увагу основної стратегії та концепції організації праці готелю та ресторану, надаючи закладу унікальність та неповторність.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17762
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра економіки та сфери обслуговування
Располагается в коллекциях:Кафедра смарт-економіки (СЕ)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези_Будякова_367-370.pdf717,62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.