Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19589
Title: Фуд-дизайн та фудстайлінг – інноваційні напрямки естетичного оформлення і презентації ресторанних страв
Other Titles: Food design and foodstyling – innovative directions of aesthetic design and presentation of restaurant dishes
Authors: Літвінчук, А. Р.
Фесак, Є. М.
Колісниченко, Т. О.
Keywords: фуд-дизайн
софт-дизайн
гастрономія
гастрономічна культура
food design
soft design
gastronomy
gastronomic culture
Issue Date: 2021
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Літвінчук А. Р. Фуд-дизайн та фудстайлінг – інноваційні напрямки естетичного оформлення і презентації ресторанних страв / А. Р. Літвінчук, Є. М. Фесак, Т. О. Колісниченко // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали II Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 18 листопада 2021 року. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 130-135.
Abstract: В статті розглянуто ключові аспекти формування інтеграційних напрямків розвитку сучасного фуд-дизайну та системного підходу до вирішення такої найважливішої проблеми, як цілісна організація процесів харчування у підприємствах ресторанного господарства. Пояснюється розуміння змісту нового напрямку діяльності, пропонується розглядати фуд-дизайн як симбіоз предметного та процесуального дизайну приготування, подавання та споживання страв у підприємствах ресторанного господарства.
The article discusses the key aspects of the formation of integration directions for the development of modern food design and a systematic approach to solving such an important problem as the holistic organization of food processes in restaurants. The understanding of the content of the new direction of activity is explained, it is proposed to consider food design as a symbiosis of the subject and procedural design of the preparation, serving and consumption of dishes at restaurant enterprises.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19589
Appears in Collections:Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)
Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatyka2021_V2_P130-135.pdf286,04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.